logo
Bezoekadres
Kiotoweg 159
3047 BG Rotterdam

(T) 010-245 78 43
(F) 010-245 78 45
(M)
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Postadres
Postbus 12039
3004 GA Rotterdam

 


  


 
 

FLEXKRACHT DIENSTVERLENING BV:

Als aanvulling op de diensten van Flexkracht Uitzendbureau BV heeft Flexkracht haar werkmaatschappij Flexkracht Dienstverlening BV. De diensten die Flexkracht hiermee aanbiedt zijn;

Het bemiddelen tussen bedrijven en ZZP-ers:


Flexkracht Dienstverlening BV is als een van de eerste ZZP bemiddelaars NEN 4400-1 gecertificeerd en klanten kunnen er dus vanuit gaan dat de administratie op gezette tijden door het VRO gescreend wordt. Denk hierbij aan de geldigheid van VAR-WUO verklaringen van de ZZP-ers, geldigheid van de ID bewijzen van de ZZP-ers, juiste inschrijving KvK in overeenkomst met de afgegeven VAR-WUO en de aanwezigheid van een afdoende WA verzekering van de ZZP-er.

Klanten welke via Flexkracht Dienstverlening BV een ZZP-er inhuren lopen dus geen risico op een arbeidsrelatie met de ZZP-er.

De ZZP-er factureert aan Flexkracht Dienstverlening BV en wij factureren aan de klant. De klant kan, wanneer er meerdere ZZP-ers worden ingehuurd desgewenst een verzamelfactuur ontvangen welke betaald kan worden binnen de voor de klant gebruikelijke betalingstermijn. Wij dragen er zorg voor dat de ZZP-er elke 14 dagen betaald wordt, ongeacht de betalingstermijn welke de klant hanteert.

De klant bespaart zich hiermee een uitgebreide administratieve rompslomp en het personeel van de crediteurenadministratie wordt niet meer door meerdere partijen benadert omtrent vragen over facturen en betalingen.

Het bemiddelen bij het uitbesteden van aangenomen werk:


Wij helpen bij het afsluiten van contracten, verzorgen eventueel huisvesting voor buitenlandse werknemers alsmede transport, vertalingen etc.

Het verzorgen van bouwaanvragen:


Wij verzorgen de aanvragen bouwvergunningen bij de dienst Bouw- en Woningtoezicht in de betreffende gemeente en kunnen daarnaast voor de klanten de juiste aannemer selecteren.